28 Dec 2008

Yves werkt aan zijn comeback

Uw nederige dienaar, om 11:49 uur. Huiver en lees!

Via Twitter.

Al 2 kwakers

Al 2 reacties. U had bedenkingen bij: “Yves werkt aan zijn comeback”
 1. Van Peeterssenkwaakte op Sunday 28 December 2008 om 21:01

  Het probleem zit hem volgens insiders in de Wetstraat niet bij de kandidatuur van de nieuwe premier, maar bij de geloofwaardigheid van de nieuwe minister van Defensie.

  Het plan is namelijk om zo snel mogelijk de Verenigde Staten binnen te vallen zodat Obama zijn troepen uit Irak kan terugroepen zonder veel gezichtsverlies op te lopen.

  De Amerikanen bezetten vervolgens Gent en Antwerpen, van waaruit massaal militaire transporten vertrekken richting Charleroi en Luik. De koning vlucht naar Monaco om daar asiel (en staatsburgerschap) aan te vragen. De Amerikanen plaatsen vervolgens zoveel bestellingen, ondermeer bij SABCA, BARCO, Volvo Trucks en Ford Genk dat de economie opnieuw opleeft.
  Als herstelbetaling worden de Waalse overheidsbedrijven overgedragen waardoor ook deze van de ondergang gered worden.

  Het probleem is om nu nog een minister van Defensie te vinden die niet weet waar New-York ligt: dit wil zeggen dat de kandidatuur van Pieter De Crem niet in overweging genomen wordt. Als die in de lokale bars blijft zuipen tot de Verenigde Naties nog eens samenkomen dan zou het kunnen zijn dat de VN uit medelijden besluit om Belgiƫ te steunen.

  De ministerraad is er van overtuigd dat in dit geval een overwinning op de Verenigde Staten tot de mogelijkheid behoort. Dat wil zeggen dat Belgische F16 het Amerikaanse luchtruim overheersen en Belgiƫ op diplomatiek vlak tot overwinnaar uitgeroepen wordt. In dat geval moeten de Belgen de Amerikaanse economie redden.

 2. Hugues De Somerezei op Sunday 28 December 2008 om 21:18

  Goed plan!