07 Mar 2008

Pedofielen kunnen hun lul lol niet op!

Na bloed zweet en tranen door om 19:56 uur. Lees!

In de krant vandaag: Aantal dakloze kinderen in Gent bijna verdrievoudigd.” Een schande!? Misschien. Schepen van Sociale Zaken Tom Balthazar ziet het zo:

Dit gaat over mensen uit Slowakije, een land van de EU. Het kan niet zijn dat een stad als Gent de problemen van de slechte behandeling van Roma in Slowakije moet oplossen.

Precies. Er wat bedden bijzetten gaat aan dit probleem niets verhelpen. Integendeel, dan komen er nog méér naar hier en zullen er nog meer buiten moeten slapen. Waarmee ik niet wil zeggen dat ik het ook allemaal heel erg vind, de vraag is alleen of dit allemaal wel met de grote trom moet aangekondigd worden. In Slowakije hebben ze misschien geen geld om een krant te kopen maar de tam-tam doet het daar nog even goed. Als we nog meer dakloze kinderen in de straten van Gent willen zien dan moeten we vooral zo voortdoen. Om maar te zwijgen hoe je op die manier bepaalde -verachtelijke- politieke partijen de pap in de mond geeft. Hun bedje is gespreid.

Comments Off on Pedofielen kunnen hun lul lol niet op!

Reageren kan. Maar niet hier.
Uw ei op bovenstaande kan u altijd kwijt door me te mailen.