21 Nov 2007

Tokio Hotel in Vorst Nationaal

Uw nederige dienaar, om 23:55 uur. Huiver en lees!

De (homofiele?) krijsende kaknestjes Billy, Tom, Georg en Gustav komen op 3 maart nog eens naar Vorst Nationaal. Ongelooflijk dat zo’n onnozele prutsgroep met liedjes waarbij je bijna onmiddellijk hoofdpijn van krijgt en een spuuglelijke zanger -die niet eens kan zingen, zo’n grote zaal kan vol krijgen! En ze beschikken in Vorst niet eens over een baby-sitting dienst. Dat zal daar wat worden met al die ondergescheten pampers van het publiek!

Al 69 kwakers

Al 69 reacties. U schreef bij: “Tokio Hotel in Vorst Nationaal”
 1. sylviezei op Saturday 1 December 2007 om 22:04

  op wa trekt da nu
  wie geeft er nu aandach taan iet da ge haat ,kunde nu echt me niks anders aandacht krijge dan te lulle over iet da ge haat !!
  Haahha oe zieleg kund ge zijn….?!
  X’D

 2. Hugues De Somerekwaakte op Saturday 1 December 2007 om 22:24

  *Bwhoehoesnifsnotterhuil* ‘t is waar, so sielich!

  (Maar wel blijven reageren kindertjes! Goed voor mijn kijkcijfers, iedere reactie hier brengt me bakken geld op, ha!)

  (Zouden ze er nu mee stoppen?) 😉

 3. evyzei op Sunday 2 December 2007 om 11:46

  Amai meneertje gaat eens slim doen ze! ik snap ni da gij ier plezier aan beleeft maja zoiets maken over tokio hotel is natuurlijk iets voor mensen met een zielig leven! maja das ni ons probleem eh! ik denk da ge wel is zou kunnen meedoen aan ‘beauty and the nerd’ alhoewel ge DAAR nog te lelijk voor zijt. probeer is bij ‘boer zoekt vrouw’ daar hoort ge thuis bij de schijtende koeien en de stinkende varkens! en ga op tijd naar toilet! alstublief, volwassen en NOG in u broek schijten!

 4. Laurereageerde op Tuesday 4 December 2007 om 1:47

  hmm, ik was verbaasd toen ik merkte dat ik al aan het einde van de commentaren zat… niet zo vet dus Huug (in vergelijking met Dominiek dan).
  Tja, van mij is het niet beter, maar ik had op mijn site liever geweten hoeveel haters (-dan lovers) er op mijn postje zouden reageren. (Maakt mij niet uit, mijn blog is toch voor het plezier – niet voor het meest reacties te lokken)
  Ik vind het jammer dat sommige mensen er niet tegen kunnen dat er een hype ontstaat rond een DUITSE band waarvan de zanger er een beetje ANDERS uitziet. Ja ik weet het, hij draagt make-up en hij lakt zijn nagels… so what? Marilyn Manson ook, dan moet je iedereen gelijk behandelen hé.
  Ik heb hier intussen al meer woorden aan vuil gemaakt dan ik van plan was.
  Aan iedereen (zowel Fans als Haters): Come down to Earth en doe normaal! Maak hier toch geen heisa van!

 5. TH-Loverschreef op Saturday 8 December 2007 om 20:21

  WTF!!! TH IS WL GOE Hé KAKKER, HOE DOM WANT DIEJE ZAAL ZAT MISS VOL VÓÓR TH?? AS GE NADENKT MISS EN TROUWENS TH IS DE BESTE BAND TER WERELD!! DA KUNN WE VN U NI ZEGG Hé!!!

 6. Hugues De Somerevond op Saturday 8 December 2007 om 20:23

  Nee.

 7. romyvond op Saturday 8 December 2007 om 21:47

  en oe voeldje u nu? tbegint eiglk n beetje afgezaagd te worden..
  of wil je gewoon nbeetje aandacht? wel da krijgje ier genoeg tiekmie.
  wel wa zielig,nie?
  nu probeerje natuurlijk zo grof mogelijk over te koomn in u blog e huug. oe lang ebje aan die paar zinnetjes gezeetn?

  kvind daj wel wa beter u best moogt doen want in heel da tekstje staatr eiglk nx zinvols.

  i’m sure your parents are very proud of you =)

 8. goadunieteklwotnankon het niet laten op Saturday 8 December 2007 om 21:49

  HAHA DWAZE HUUG

 9. Hugues De Somerezei op Saturday 8 December 2007 om 21:55

  Okey, ‘t is leuk geweest… nu zowat iedereen zijn gedacht heeft kunnen zeggen, sluit ik hierbij de comments.