30 Oct 2007

Truken van de foor

Erop geknald door om 4:16 uur. Huiver en lees!

- Titel hierboven: om het met de woorden van Michel te zeggen. Kijk, toevallig deze (slapeloze) nacht ontdekt: Melancholia. Zo lachen maat. Omdat het zo doorzichtig is: twee url’s -dubbelposten- en telkens één site naar de ander doen verwijzen. Enfin, iedereen zijn hobby. “Leven en laten leven” zei mijn meetjen altijd.
- Slapeloos, jawel. Allemaal de schuld van dat omzetten naar het winteruur, helemaal de kluts kwijt is een mens daarvan.
Om me in slaap te wiegen eens naar mijn stats zitten kijken, en ja hoor, zoals verwacht heeft Bill van Tokio Hotel voor een joekel van een erectie in mijn statistieken gezorgd:

(Wat is er eigenlijk de 15e gebeurd? Ohja, dat waren die sexy studentes (naakt) in auditorium E. Bwoarf, niets om het lijf. Toch komiek dat iedereen daar gelijk vliegen op afkomen. Toeter eens met “naakt” en “seks” op je weblog in een post en bingo! Trrr… Pavlov.)

Waarbij ik me haast om er, eh haastig, aan toe te voegen dat dit natuurlijk geen fluit uitmaakt op termijn. Zoals vanouds gaan die statistieken terug op het normale peil komen zodra de viagra-opstoot is uitgewerkt en zo is het maar goed ook. Af en toe is het wél leutig natuurlijk.
*Geeuw* Allez, slaapwel.

Ook meedoen?

Nog geen reactie(s). Mmm, het is stil waar het niet waait...

Trackback URI | Comments RSS

Kwaak hier!

XHTML: Voor de geeks. U kan, jawel, volgende codedinges gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> .

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide