28 Oct 2007

Bill Kaulitz Naked

Niets te doen? Lees om 21:07 uur. Sidder en beef!

Allez hup, serieus nu. De titel hierboven is he-le-maal niet bedoeld om meer traffiek naar mijn site te lokken want daar heb ik toch al meer dan genoeg van (al die fanmail beantwoorden, dag en nacht is men daarmee bezig, mijnheer) maar écht waar en zonder liegen de zoekterm waarmee ik wou uitvogelen of diene Bill nu wél of niet een jongen of een meisje is. “Geen beter bewijs dan de naakte waarheid” dacht ik zo. Mensenlief, wat ben ik van een kale kermis thuisgekomen! Of laat ik het eerder zo stellen: het blijft een raadsel want ik heb nu nog méér vragen, tsk. Er is er zelfs eentje bij die aan de hand van Bill’s fysionomie (een Duitser, wat dacht u? *grapje*) bij hoog en laag beweert te kunnen bewijzen dat Bill een meetjen is:

Bill Kaulitz von “Tokio Hotel” ist ein Mädchen!
Da halte ich jede Wette. Gestik, Knochenbau, Muskulatur, nicht vorhandener Adamsapfel – und die Stimme. “Tom” hat auch weibliche Züge. Vielleicht wären sie gern Jungs. Vielleicht suchten die Produzenten unbedingt eine Boygroup. Vielleicht gibt es gute Schlagzeilen, wenn es dann “rauskommt”. Wie auch immer: Mädchen. Eindeutig.

Waarop -in één van de talloze reacties- eindeutig het omgekeerde bewezen werd want:

Betti says: oktober 12th, 2005
Ihr seit soo welche arschlecher seit ihr behindert in deienr klapse er ist ein junge uch war mit ihm zusammen und hate mit ihm sex da her wusste ih doch besser ob er ein madell were ihr volidiote verpisst euch oder ich schlage eure vresen blu ps: ich liebie bill und er mich lol.

Kijk, dat noem ik nu een doorslaggevend bewijs, maar toch ben ik nog aan het twijfelen. Het bovenstaande kan niet waar zijn want het schokkendste waarop ik tijdens mijn zoektocht op het interweb ben gestoten is de stelling dat Bill niet alleen een hemafrodiet hermafrodiet zou zijn maar het dan ook nogeens doet met zijn bloedeigen tweelingsbroer Tom! Twincest! Tonnen filmpjes op YouTube willen dit krampachtig bewijzen, met slecht gephotoshopte, aaneengeplakte foto’s zoals (bijvoorbeeld) deze:

En wat dacht u van deze:

De ultieme puberfantasie! Want in alle verhalen die ik erop nagelezen heb loop het, natuurlijk, verkeerd af. De ware liefde kan en mag niet zijn want er zijn een heleboel obstakels die overwonnen moeten worden en de boze grote mensenwereld laat zoiets niet toe, vaneigens. Bwoehoe. Er zijn zelfs films op YouTube waarop Bill zichzelf van het dak smijt uit (zgz.) groot liefdesverdriet. Bleit! Oh Vienna!

Die Welt zerfällt. Das Meer zerbricht. Der Traum liegt in Trümmern. Und der Abgrund der Stadt verschlingt jede Träne, die fällt. Willkommen im Universum von Tokio Hotel. Irgendwie ist hier alles so traurig. Und Bill Kaulitz – der Junge mit den Kajal-Augen – ist die kindliche Kaiserin in diesem Phantásien vorpubertärer Depression.

Het recept is, zoals vanouds, doodsimpel: een streepje “Die Leiden des jungen Werthers” (onmogenlijke liefde), algehele verwarring over de seksuele voorkeur van de frontmanwoman (waar hebben we dat nog gezien, remember t.A.T.u. – anyone?), een snuifje mystiek en schouder waar je kan op uithuilen, nog een drumstel en een bassist voor de vorm erbij sleuren en klaar. De kassa kan beginnen rinkelen. De jungs zijn er zot van en slikken het als zoete koek. Wee je gebeente als je dan schamper begint te doen over het groepje want dan krijg je al de fans over je heen met doodsbedreigingen en alles erop en eraan. Enfin, over die doodsbedreigingen (ergens vaagweg gelezen in een oververhit forum), wat ik ervan geloof: een grote berg zout. In ieder geval: tofkes voor de commerçe, zolang de kids er maar hysterisch over doen is alles goed. Wat ook erg grappig is: als een mexican wave kan je -steeds dezelfde discussie (is het nu een wijf of een vent)- zich tijdsgebonden zien verplaatsen: in 2005 was het in Duitsland groot ambras, vandaag een klein stormpje bij Dominiek, morgen in Brazilië of Ouagadougou?

*
* *

Wat me op een hoogst o-ri-gi-neel idee brengt, a cunning plan: samen met M. Zog (The wonder of Phentermines -na ieder concert is iedereen uit het publiek 2 kilo kwijt van de schrik en spanning tijdens de ijzingwekkende solo’s en de oorsuizingen achteraf, zijn pak voor op het podium heeft hij al) en Bruno B. (wereldberoemd jazz-klarinettist en womanizer -wat wil je, met zo’n instrument) ga ik allertreurigste gezangen brengen (het feit dat ik helemaal niet kan zingen maakt het allemaal intens, doorleefd en dieptreurig): covers van Lotte Lenya in arrangementen van Berthold Brecht met een snuif Hüsker Dü en Metal Molly. The High and Dry’s. Op een gegeven moment tijdens een van onze vele succesvolle optredens in parochiezalen en cc’s ten lande ga ik dan proberen om M. Zog te kussen op zijn baard. U weet wel: op zo’n manier dat we het vroeger op school deden met je hand op de mond van het slachtoffer.
Consternatie alom. Exploderende pla(n)tenverkoop! Grootse roddel in fora wereldwijd:

Maar allez, die heeft toch vier kinderen?

Tjaa! Die vuile H&D haters! High Dry IS ZOO FXCKING HEET EN GDD

Altijd geweten dat het een homo was, daarbij, ik heb met hem nog geslapen.

Gij zijt zelf een travestiet. BTW H&D RULEZ!!!

Hij is van mij! En ge moet er met uw poten afblijven.

Ze hebben gelijk wel 4 AWARDS GEWONNEN, ‘k herhaal 4 AWARDS!!!

Bruno is toch de knapste van de drie en ik zat gisteren nog naast hem op de tram en nu sein jullie allemaal jaloers…

Enzovoort. We gaan rijk worden… ik voel het.

Al 41 kwakers

Al 41 reacties. U schreef bij: “Bill Kaulitz Naked”
  1. Hugues De Somerezei op Thursday 13 December 2007 om 20:36

    Okey, ‘t is leuk geweest… nu zowat iedereen zijn gedacht heeft kunnen zeggen, sluit ik hierbij de comments.