26 Oct 2007

Movie Compatibility Report

Uw nederige dienaar, om 19:45 uur. Overtuig uzelf!

Via Facebook kan je (ondermeer) de films die je graag of niet graag ziet vergelijken met de smaak van je Facebook “Friends”.
De resultaten zijn binnen en kan u hier bekijken.
- Met Britt (de cameravrouw) waarmee ik op de afgelopen Genste feesten een reeks reportages gemaakt heb, ben ik nog: “Best Friends” met een score van 65. Britt uitnodigen voor een lekker avondje uit met Titanic op het witte scherm lijkt anders niet aangewezen:

- Bruno Lowagie (de paus van de filmvreters, goeroe in filmland naast Patrick Duynslaegher – en dus in mijn ogen een absolute kenner) en ik zijn echter: “Casual buddies”. Ook hier gaan we bij Titanic met de sjakoschen op elkaar slaan vrees ik:

Blèhrg. Al ik dus mijn smaak vergelijk met “de kenners” dan is het mijne om in de vuilnisbak te gooien. Pfft, ik kijk deze avond toch lekker naar James Bond op VT4. Nèm!

Al 2 kwakers

Al 2 reacties. U kwaakte erop los bij: “Movie Compatibility Report”
  1. Bruno Lowagiezei op Saturday 27 October 2007 om 11:54

    Bwahja.
    Ik heb die sterretjes een beetje ‘goed-komt-het-uit’ geplaatst zonder al te veel nadenken. De lijst met films was me ook wat te kort. Als je zelf je eigen film top 100 zou kunnen uploaden, dan zou het misschien interessanter worden.

  2. Hugues De Somerezei op Saturday 27 October 2007 om 13:13

    Moh Bruno, ik neem dat hele Facebook-gedoe met een berg zout hoor, ik ben er zeker van dat onze “smaken” meer overeenkomen. *Bwoehoe, huil, snif, snotter…*

Trackback URI | Comments RSS

Kwaak hier!

XHTML: Voor de geeks. U kan, jawel, volgende codedinges gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> .

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide