23 Oct 2007

Brrr, koud zeg!

Erop geknald door om 19:31 uur. Lees!

Nouja, koud. Ik ben niet zo’n koukleum (alle dagen opstaan met een koude douche en ijsblokjes uit de diepvries over mijn blote bast smeren enzo… *grapje*) maareh, de laatste twee dagen heb ik ‘s avonds last van koude voeten. Pantoffels helpen niet (zo’n dingen doe ik alleen maar aan als ik bezoek krijg, ik loop het liefst blootvoets) en na een warm voetbadje (gewoon in bad stappen en heet water erover) voelen ze reeds na een halfuur aan als ijs. De verwarming aanzetten helpt niet want dan heeft de rest van mijn lijf het te warm, daarbij -zo- vréselijk koud is het nu toch ook niet? Raar, zoals ieder jaar rond deze periode. Na een maand of wat, als we dan echt midden winter zijn, heb ik er dan geen last meer van. Alhoewel, als ik mijn blog erop nalees dan begint het dit jaar wel vroeger dan anders. Als ik mijn voeten mag geloven staan we dus voor een harde, lange winter. Blèrgh!

Ook meedoen?

Nog geen reactie(s). Mmm, het is stil waar het niet waait...

Trackback URI | Comments RSS

Kwaak hier!

XHTML: Voor de geeks. U kan, jawel, volgende codedinges gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> .

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide