21 okt 2007

Vuelvo al sur

Erop gezet door om 1:00 uur. Huiver en lees!

Oogjes dicht en luisteren, het gaat hier niet om George Clooney maar om de muziek. Ik ken de versie van Astor Piazzolla al langer maar gisteren heb ik de versie van Gotan Project ontdekt. (Ja, nu maar pas, het is al eeuwen uit, shame on me…) Mmm, ligt sindsdien al de hele tijd op repeat:

Er is ook een live versie, jammer genoeg hoor je hier het lied maar gedeeltelijk, de beelden zijn hier echter ongelooflijk wijs de max, ik wou dat ik erbij was geweest.

Ook meedoen?

Nog geen reactie(s). Mmm, het is stil waar het niet waait...

Trackback URI | Comments RSS

Kwaak hier!

XHTML: Voor de geeks. U kan, jawel, volgende codedinges gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> .