16 Oct 2007

De Post werkt aan imago

Meer onzin dan wat anders, door om 19:50 uur. Overtuig uzelf!

De Post maakt werk van haar imago. Maandag werd in alle kranten een grootschalige advertentiecampagne gepubliceerd en ook de komende weken zal het bedrijf nog van zich laten horen, onder meer via televisie. De clip kan u hier bekijken:

Met deze campagne wil De Post onderstrepen hoezeer haar medewerkers zich elke dag opnieuw inzetten voor de klanten. De Post wil vandaag en morgen instaan voor hun briefwisseling, waar ze ook wonen. De Post wil ook moeite blijven doen om ervoor te zorgen dat iedereen makkelijk toegang heeft tot haar postale en bancaire diensten.

P.S.: Meer clips? Hier. Via… YouTube ;-)

Reeds 1 gangbanger

Reeds 1 reactie. U had bedenkingen bij: “De Post werkt aan imago”
  1. Uw Moedervond op Thursday 18 October 2007 om 14:05

    Serieus saai. En Scala maakt het nog erger dan het al is.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide