02 Aug 2007

Fan van Neil Diamond

Uw nederige dienaar, om 2:05 uur. Overtuig uzelf!

Mijn ouders waren gek op Neil Diamond vooral in de periode toen Jonathan Livingston Seagull uitkwam. Uùùren heb ik toen zijn gekweel moeten aanhoren. Eerlijk gezegd: ik vond er niets aan en hoezeer ik mijn best doe om Neil te herontdekken door een onbevooroordeelde bril (en oren) op te zetten, het wil maar niet lukken. In mijn zoektocht op het web kwam ik dan ook dit filmje tegen, schitterend:

Ook meedoen?

Nog geen reactie(s). Mmm, het is stil waar het niet waait...

Trackback URI | Comments RSS

Kwaak hier!

XHTML: Voor de geeks. U kan, jawel, volgende codedinges gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> .

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide