02 aug 2007

Fan van Neil Diamond

Niets te doen? Lees om 2:05 uur. Sidder en beef!

Mijn ouders waren gek op Neil Diamond vooral in de periode toen Jonathan Livingston Seagull uitkwam. Uùùren heb ik toen zijn gekweel moeten aanhoren. Eerlijk gezegd: ik vond er niets aan en hoezeer ik mijn best doe om Neil te herontdekken door een onbevooroordeelde bril (en oren) op te zetten, het wil maar niet lukken. In mijn zoektocht op het web kwam ik dan ook dit filmje tegen, schitterend:

Reeds 1 gangbanger

Reeds 1 reactie. U dacht het volgende bij: “Fan van Neil Diamond”
  1. Fan van Neil Diamond! — Michel Vuijlsteke's Weblogzei op donderdag 2 augustus 2007 om 20:55

    [...] hadden wij ook Jonathan Livingston Seagull. Het zou wel eens kunnen dat die plaat non-stop heeft opgelegen van [...]

Trackback URI | Comments RSS

Kwaak hier!

XHTML: Voor de geeks. U kan, jawel, volgende codedinges gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> .