01 Apr 2007

De Marriott, mijn thuis

Na bloed zweet en tranen door om 15:14 uur. Sidder en beef!

Over het nieuwe hotel Marriott tussen de Drabstraat en de Korenlei zijn op Gentblogt verschillende berichten verschenen en in de reacties lieten de lezers fel van zich horen. Dat de Marriott de gemoederen niet onbetuigd laat staat alvast als een paal boven water.

Ik ging er een paar keer een kijkje nemen en heb ondervonden dat ik niet de enige was die zijn nieuwsgierigheid niet kon bedwingen. De helft van Gent liep rond in de foyer van het hotel, zelfs een paar oude kennissen die ik uit het oog verloren was. Nog erger dan in de Veldstraat of tijdens de Gentse Feesten. Maar de laatste keer toen ik naar het Marriott ben gegaan was het toch wegens iets speciaals.

U hoort me afkomen. Naar aanleiding van een wilde nacht en een ‘klein’ accidentje – en niet naar huis durven gaan enzo, weet ik vanaf nu één adres waar ik steeds welkom ben.

Enja, ik heb er dus maar een ‘film’ van gemaakt, ik kan het niet laten…

Met dank aan Karen Verbiest en Franky Pyck voor de toestemming en het supervriendelijke personeel in de lobby en de bar (Jonas, Ilse, Johan..) om ‘van figurantjen’ te doen.

Foto’s (en meer) op Gentblogt.

Al 2 kwakers

Al 2 reacties. U had bedenkingen bij: “De Marriott, mijn thuis”
  1. Frescozei op Monday 2 April 2007 om 18:16

    Genomineerd voor de Gentse Oscars! Leuk gedaan; nu ben ik tenminste ook ’s binnengeweest in een Marriott. Wanneer film je ‘Brokeback Mountain’ op de Blaarmeersen? 🙂

  2. Hugues De Somerekwaakte op Monday 2 April 2007 om 18:37

    Ha! Als je wil meedoen, ik zoek nog een ‘head’rolspeler.

    😉