12 May 2006

Toch maar hairextensions ?

Erop gezet door om 15:33 uur. Lees!

Mmm, straks heb ik een afspraak bij de kapper en die was dat hij me bijna biljart ging knippen. Ik heb zowieso al een maandlandschap achteraan op mijn kruin en met de zomer voor de deur lijkt me zo’n kort kopje ontzettend handig.
Maar nu ze iedereen over dezelfde kam beginnen te scheren… stel je voor dat ik plots een aanval krijg van razernij en mijn kapper ga wurgen. En ze me achteraf oppakken met dat boek van Johan Anthierens en die gewelddadige game-spelletjes, en mijn koperskaart van de Delhaize en mijn lidmaatschapkaart van de vzw Kunstencentrum Vooruit in mijn rugzak? Gedaan met Anthierens. Verboten! (“Die linkse rakker kon toch ook nooit zijn plaats vinden in de maatschappij.”) Opdoeken van uitgeverij Van Halewyk. Gedaan met het invoeren van games in België. Massale sluiting van Delhaizes. Fini Vooruit, boeken toe.
Dan toch maar hairextensions? Dreadlocks?

Al 2 kwakers

Al 2 reacties. U had bedenkingen bij: “Toch maar hairextensions ?”
  1. dramoghekon het niet laten op Friday 12 May 2006 om 17:43

    Met bijpassende teenslippers?

  2. Crowleykwaakte op Tuesday 28 June 2016 om 0:03

    Oh, zolang ze er maar labelkens kunnen opplakken zijn het anderen die de misdaden plegen.
    Het waren Noord-Afrikanen of Goths… neen Poolse Skinheads of neen zigeuners of homos of Anthierens-lezers of whatever… enfin, het waren allessinds geen weldenkende, sociaalvoelende, goedmenende vlamingen/belgen zoals wij. En DUS hebben wij er absoluut niets mee te maken. Ah neen, ze zouden beter allemaal wat meer zoals ons zijn.
    Die vuile stelende, moordende, verkrachtende anderen.