30 okt 2005

Ik staak

Erop geknald door om 1:00 uur. Overtuig uzelf!

Dus zet ik hier maar een postje van een jaar geleden, hihi…

Call me dumb…
maar ik snap niets van dat uur dat we zogezegd ‘winnen’. Ik ben vandaag zeker een dik uur in de weer geweest om al mijn uurwerken: de radiowekker in de slaapkamer, de grote keukenklok (en om die terug aan de muur te hangen, pffft…), de videorecorder, stereo, gsm, mijn polshorloge, het klokje en handige reisradio in de badkamer, de draagbare radio boven de koelkast (ieuw, vettig, dus: poetsen) het wandklokje in de woonkamer, de thermostaatklok, de uuraanwijzing op mijn draagbare huistelefoon (boekje met aanwijzingen erbij moeten nemen, arrrg…) allemaal een uur terug te zetten. (En ik ben vast nog wel iets vergeten.) Dit circus moet binnen een maand of zes opnieuw gedaan worden, maar dan in omgekeerde richting. We winnen dus helemaal niets ermee, integendeel: per jaar zijn we TWEE uur kwijt aan die hele onzin. Grmbl…

(Nothing Really Changes)

Ook meedoen?

Nog geen reactie(s). Mmm, het is stil waar het niet waait...

Trackback URI | Comments RSS

Kwaak hier!

XHTML: Voor de geeks. U kan, jawel, volgende codedinges gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> .