08 Mar 2005

BloggerBlock

Meer onzin dan wat anders, door om 6:06 uur. Overtuig uzelf!

Pfft, het gaat niet. Ik zit nog met mijn hoofd bij de viskes in de Rode Zee. En ook: waar zitten we ons allemaal druk over te maken ? Ik denk dat ik eerst nog een week of twee ga moeten verzuren om terug mijn draai te vinden. Voorlopig wentel ik me in de gelukzalige herinneringen van wat een uiterst geslaagde vakantie is geweest. Ja, ik weet het: Electrabel en de Gemeente hebben een (nog steeds ongeopend) vodje in mijn brievenbus laten deponeren en binnenkort valt er nog een aanslag in de bus, wedden dat ik ferm ga moeten opleggen ? (Weet ik nu eigenlijk al maar ik wil het niet weten…) Tralala, het leven is mooi en dus valt er eigenlijk niets te bloggen. Sofar. Benieuwd of het twee weken zal duren…

Al 3 kwakers

Al 3 reacties. U schreef bij: “BloggerBlock”
  1. vercakon het niet laten op Tuesday 8 March 2005 om 15:28

    Tijd vliegt hé…als het goed is… . En hier is het zo’n miezerig weer, brr…en een ander sfeer… .Misschien kan je nog wat over je belevenissen dààr, wat vertellen op je log. Ben je boven water ook op verkenning geweest?

  2. Hugues De Somerevond op Tuesday 8 March 2005 om 18:38

    Wel, het is de derde keer dat ik er was dus heb ik zowat alles gezien. Er valt daar niet veel te beleven als je niet duikt. Lees: de archieven.

  3. vercaschreef op Wednesday 9 March 2005 om 17:30

    Toffe reportage! Ben ook al verscheidene malen in Noord-Afrika geweest en het was toch elke keer anders…en toffe contacten gehad met de mensen. Vandaar dat ik het je vroeg 😉